"Individualni (personalni) treninzi samoodbrane u ...
Vaš Domar, uvijek dostupan za sve Vaše probleme! P ...
Izdajem razradjen i kompletno sredjen lokal u cent ...
Mi smo u potrazi za vlasnika. Mi smo već provjeren ...
SWA TIM d.o.o, nudi siroku lepezu proizvoda i uslu ...
Sponzorirane veze
 
Sponzorirane veze
 
Sponzorirane veze
 

Regionalija.com je slobodni oglasnik koji nudi besplatnu predaju oglasa.

Regionalija.com je slobodni oglasnik koji je fizički smješten u Njemačkoj, i nudi predaju oglasa diljem europe i cijeloga svijeta!

Regionalija.com ne podleže zakonima drugih država poput Srbije, Hrvatske, Albanije, Grčke, Italije, Slovenije i itd...

Svi korisnici su obvezni poštivati se svojih važećih zakona u svojoj državi prebivanja, za bilo koje kršenje zakona u vlastitoj državi, sami odgovarate.

Regionalija.com ne može igrati policajca pratiti i provjeravati svakoga korisnika dali se pridržava svojih zakona koje se vežu uz državu prebivanja.

Da bi ste se koristili ovim oglasnikom potrebno je dobro pročitati uvjete i pravilnik za korištenje web stranica regionalija.com. Uvjeti korištenja web stranica se mogu promijeniti bez prethodne najave. Pristupanjem stranicama regionalija.com prihvaćate pravila koja vrijede na tim stranicama. Pravila je potrebno redovito pročitati a svaka promjena pravila na oglasniku biti će evidentirana kroz datumom objave.  Ako se u bilo kojem slučaju ne slažete s uvjetima koji vrijede na stranicama regionalija.com nije Vam dopuštena uporaba tih web stranica i oglasa.

Kako bi se oglasi mogli pravilno prikazivati potrebna je registracija korisnika u sustavu oglasnika regionalija.com. Prilikom registracije korisnika potrebno je upisati osobne podatke i podatke s kojima se može stupiti u kontakt s osobom koja objavljuje oglas. Prikupljanje podataka uređeno je zakonom o zaštiti privatnosti, zakonom o zaštiti podataka i zakonom o zabrani i sprečavanju neregistrirane djelatnosti. Svaki registrirani korisnik jamči točnost za svoje podatke zakonskom odgovornošću.

S druge strane regionalija.com jamči da će te podatke koristiti samo u svrhu za koji su namijenjeni a to je oglašavanje korisnika na portalu regionalija.com.

Regionalija.com se isključuje od bilo kakve odgovornosti vezane za oglase koji povređuju autorska i druga prava i nisu istiniti. Isključivu odgovornost za oglas ima oglašivač koji je objavio oglas. U slučaju da naletite na takav oglas koji krši vaša autorska prava molimo da nama prijavite id oglasa kako bismo isti uklonili i povezani account deaktivirali.

Osobni podaci biti će prikupljeni samo u svrhu oglašavanja. Traženi dodatni podaci neće biti javno objavljeni. Regionalija.com nije dužna provjeravati vjerodostojnost i istinitost oglasa i osobnih podataka koji su upisani pri registraciji.

Na oglasniku Regionalija.com zabranjeno je objavljivati lažne oglase i oglase koji imaju obmanjujući sadržaj. Također je na oglasniku zabranjeno objavljivanje slijedećih materijala: koji su protuzakoniti, ili štetni po malodobnike, prijeteći ili omalovažavajući.

Svaki registrirani oglašavač se obvezuje da neće objavljivati oglase koji su protivni zakonu države u kojoj je državljanin i ima mjesto prebivališta ili boravišta.

Svi materijali koje se postave ili povežu s oglasom isključiva su odgovornost osobe koja je te materijale objavila na oglasniku Regionalija.com.

Reginoalija.com oglasnik ne daje jamstvo ni za jedan oglas koji je objavljen na svojim web stranicama. Svu odgovornost korisnici i posjetitelji sami snose!

Naime, kako bismo donekle izbjegli kršenje nekih osnovni temeljnih ljudskim i državnih zakona, sve oglase će biti pregledane prije same javne objave s strane naših administratora. Regionalija.com ima pravo odbiti ili ne objaviti bilo koji oglas bez najave ili upozorenja, također ima pravo u bilo kojem trenutku ukinuti account registriranoga korisnika zbog bilo kojih kršenja pravila ili zakona drugih država.


Sve prijave, nejasnoće, pitanja, prijedlozi, zamolbe, i drugo možete direktno poslati našim administratorima na info(@)regionalija.com

 

Želimo Vam ugodan boravak na Regionalija.com, i nadamo se da ćemo Vam moći pružiti pozitivno korisničko iskustvo, i naravno uspješnu prodaju / kupovinu usluga ili proizvoda, i Vašim osobnim zadovoljstvom.

Putem ovog pravilnika o privatnosti objašnjavamo stavove i našu praksu prikupljanja podataka i njihovog pohranjivanja i zaštite.

U cilju što boljeg oglašavanja Vašeg oglasa i vjerodostojnosti neki podaci koji se tiču oglasa su obvezni a neki ne. Neki podaci koji  su bitni kod oglašavanja također se prikupljaju a tiču se vašeg imena i prezimena te ostalih kontakt podataka bitnih za oglas i kontaktiranje. Osjetljive podatke nećemo prikupljati.

Razlozi prikupljanja podataka su višestruki. Za ispravno funkcioniranje oglasnika potrebiti su ispravni podaci. Kako bi poboljšali marketinške aktivnosti i uslugu na stranicama također prikupljamo određene podatke koji ne moraju imati veze s osobnim podacima.

Za pregledavanje oglasnika nije potrebna registracija niti prijava na oglasniku. Prilikom posjete oglasniku on može poslati cookies na računalo s kojeg se pregledava stranica. Cookies služe kako bi analizirali posjete i pružili bolji ugođaj korisnicima naših web stranica.

 

Većina korisnika oglasnika Regionalija.com služi se njima u dobroj vjeri i namjeri te ga koristi kako bi kupilo, prodalo, unajmilo, iznajmilo ili poklonilo određene robe i usluge.

Regionalija.com ne odgovara za sadržaj i istinitost oglasa koji se objavljuje od trećih strana. Iako Regionalija brine o sigurnosti svojih korisnika ponekad se može dogoditi i slučaj objave oglasa od strane osoba koje žele manipulacijom sebi priskrbiti financijska sredstva (s obzirom na velik broj posjetitelja, korisnika i broja oglasa).

Kako bi se takve situacije izbjegle, donosimo vam nekoliko savjeta kako se zaštititi prilikom prodaje, kupnje, najma roba i usluga.

 

 • nikada ne prihvaćajte ponude u kojima morate nešto unaprijed uplatiti bez obzira koliko vas suprotna strana uvjeravala da je to sigurno i nužno te bez obzira da li se radi o kupovini kuće, auta, usluge ili ponudi posla.
 • kako biste izbjegli prijevaru prodaju ili kupovinu obavljajte s osobama koje možete upoznati osobno.
 • Regionalija.com nije uključen u transakcije vezane uz pojedini oglas, ne upravlja plaćanjima i ne jamči transakcije u vezi roba/usluga oglašenih u pojedinom oglasu, niti nudi garanciju ili certifikat za robu/usluge oglašene u pojedinom oglasu
 • nikada ne odajte svoje osobne ili financijske podatke (broj bankovnog računa, broj zdravstvenog osiguranja, OiB, matični broj itd.) osim zakonom ovlaštenim pravnim osobama.
 • ne unajmljujte stambene prostore i ne kupujte ekskluzivne i skupe proizvode po iznimno povoljnoj cijeni na neviđeno – provjerite istinost oglasa.
 • ne izlažite se kreditnim ili referentnim provjerama za ponudu posla ili stanovanja bez da ste poslodavca ili stanodavca osobno upoznali.
 • uvijek pokušajte provjeriti proizvode i robe koje nabavljate, u kakvom su stanju, jesu li ispravne te imaju li sve potrebne priključke, dodatke, dijelove i slično.
 • Svaki slučaj prijevare prijavite nadležnim tijelima.

 

Potkategorije

 • Događaji

  Suspendisse at libero porttitor nisi aliquet vulputate vitae at velit. Aliquam eget arcu magna, vel congue dui. Nunc auctor mauris tempor leo aliquam vel porta ante sodales. Nulla facilisi. In accumsan mattis odio vel luctus. Fusce egestas, augue in fermentum euismod, quam ante mattis lorem, a tempor ipsum mi sed elit.

Scroll to top