GOSPIĆ, prodajem povoljno građevno zemljište 760 m ...
Klima uredaji Toshiba MIRAI inverter NOVI MODEL 20 ...
Prodajem LADU NIVU
Kamagra gel je preparat za potenciju muškaraca, po ...
Posojilo v višini 3% za resne ljudi, za vse zainte ...
Sponzorirane veze
 
Sponzorirane veze
 
Sponzorirane veze
 

Jahorina skijanje vikendica

Dodaj u omiljene oglase
Cijena: 10,00 EUR
Dodano 11.09.2014. 11:39:38
Kreirao goran (1)

Opis

vikendica se nalazi na osunčanom proplanku u neposrednoj blizini Poljica. Od početka skijališta udaljena je 200m. Vikendica je u samom centru Jahorine. U radijusu od 400m se nalaze mnogobrojni restorani, klubovi, prodavnice, bazen, hoteli Kristal, Termag, Vučko, Pahuljica, Ognjište, Bord, Rajski Do itd. Locirana ja na 1580m nadmorske visine.

 

Do vikendice se uvijek može doći autom, te postoji mjesto za parkiranje pred vikendicom i u slučaju najvećeg snijega. Na skijališta izlazite ispred kuće na skijama. Povratak sa skijanja je isto na skijama, bez penjanja i bez skidanja opreme. Riječ je o izuzetno toploj vikendici u kojoj je grijanje na struju i na drva.

 

U sklopu vikendice su dvije odvojene cjeline za izdavanje sa zajedničkim ulazom. Veći dio vikendice se prostire na tri etaže i sastoji se od trokrevetne sobe, dvokrevetne sobe, dnevnog boravka, trpezarije sa kuhinjom (posude, frižider, rerna, dvije plahte), dva toaleta  od kojih je jedno sa kupatilom, te hodnika. U dnevnom boravku postoje četiri pomoćna ležaja. Taj dio vikendice je idealan za boravak 6-7 osoba, dakle dobrog društva ili dvije porodice. Ukupan broj kreveta je devet.

 

U prizemlju vikendice je apartman sa kaminom, toaletom i mini kuhinjom (posuđe, frižider, mikrovalna, dvije plahte). Apartman se izdaje kao zasebna cjelina. U apartmanu postoje dva ležaja na razvlačenje. Idealan je za boravak dvije osobe, mada razvlačenjem ležaja postoji mogućnost smještaja četveročlane porodice.

 

Toplo preporučujem iznajmljivanja i vikendice i apartmana zajedno čime na raspolaganju imate cijelu kuću sa svom svojom intimom. U tom slučaju cijena apartmana je 50% niža.

 

Cijela vikendica je pokrivena bezicnim internetom. U gornjem dijelu vikendice uvedena je kablovska televija TOTAL TV sa nekih 50tak programa. U apartmanu se mogu gledati lokalni programi.

 

Preferirani termini za izdavanje su sedmodnevni, od subote poslijepodne do sljedeće subote prijepodne, mada je moguć i kraći boravak. U dogovorenu cijenu ulaze navedeni troškovi: struja, voda, grijanje i sam smještaj. Ishrana naravno nije uključena u cijenu i ona je o vlastitom aranžmanu. Boravišna taksa se plaća osoblju Olimpijskog centra na licu mjesta i iznosi 1,1E po danu po osobi starijoj od 12 godina.

 

Termin se smatra rezerviranim po uplati 33% ukupnog iznosa. Detaljnije o cijenama i o načinima uplate akontacije u međusobnim kontaktima.

 

Za sve informacije, molim, kontaktirajte me na:

 

Mob: ++387/ (0)63 861-065

FB: jahorina planina

 

E-Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Posebni detelji

Regija ---
Grad/mjesto ---
Naselje ---
Broj soba ---
Površina ---
Ukupno ležaja ---
Bračnih ležaja ---
Udaljenost od centra ---
Udaljenost trgovine ---
Dodatne opcije smještaja ---
Komunikacija strani jezici ---
Tehnika i uređaji ---
Kupaonica ---
Kuhinja ---
Dodatne usluge ---
Povezanost aerodrom ---
Povezanost autobus ---
Kategorija/zvijezdica ---
Povezanost željeznica ---
Udaljenost od žičare ---
Opcije najbližeg skijališta ---
Nadmorska visina ---

Država

Bosna i Hercegovina
Milosa Crnjanskog 69, 71423

Pojedinosti oglasa

ID oglasa: 696
Prikazano: 585
Ističe: 26.10.2018. 11:39:00

Komentari

Scroll to top