Namestaj po meri,opremanje
Prodajem poljoprivredno zemljiste u Smiljanu, 4 km ...
Klima uredaji Toshiba MIRAI inverter NOVI MODEL 20 ...
Autoresponder- alat koji je svima potreban u inter ...
Sponzorirane veze
 
Sponzorirane veze
 
Sponzorirane veze
 

Otkup vozila Beograd

Dodaj u omiljene oglase
Dodano 22.04.2016. 12:23:47
Kreirao oglasise (63)

Opis

Otkup vozila vršimo u Beogradu i svim ostalim gradovima Srbije. Opširnije o nama i usluzi na https://www.otkup-automobila-beograd.com naša usluga otkup vozila vam daje moguænost da vaše vozilo, kombi, kamion, auto prodate u jednom danu uz isplatu u istom danu.
Otkup vozila Beograd vam nudi potpuno besplatu uslugu procena potom otkup vozila svih marki i modela polovnih vozila. Naša jedinstvena i najveæa otkupna cena vam pokazje našu ozbiljnost i profesionalizam u otkupu polovnih vozila.
Nudimo vam besplatan upit na stranicama za marke automobila, vozila na koji dajemo ponudu u najraæem vrenskom roku. Otkup vozila je mesto gde nam se uvek možete obratiti sa pitanjem gde i kako brzo prodati vaš polovan automobil.
Naša usluga otkup vozila u Beogradu vam daje pravo rešenje jer tako izbegavate trošeneje uzaludng vremena, kupaca kojih je sve manje. Otkupom polovnih vozila se profesionalno bavimo preko 20 godina i raspolažemo sa svim potrbnim instrumentima za lakšu procenu vozila za otkup.
Isplata je naravno odmah na raèun vaše banke ili kešom na ruke. Pozovite i zakažite otkup vozila u Beogradu i završavate ceo posao i imate novac odmah u svojim rukama.

Kontakt: 0606699910
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Mesto/Grad: Игњата Јоба 26 Београд 106314
Ime: Ivan

Država

Srbija

Pojedinosti oglasa

ID oglasa: 961
Prikazano: 445
Ističe: 06.06.2022. 12:23:00

Komentari

Scroll to top